ΕΛΛΑΔΑ

Παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε «επειδή δώσαμε λόγο για την αδελφή μου»

Ελεύθερος τελικά ο 23χρονος Ρομά για τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 40 μηνών φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές. Νωρίτερα ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της προέδρου του δικαστηρίου.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε αυτή τη φορά ότι το επίμαχο απόγευμα πυροβόλησε μια-δυο φορές γιατί, όπως είπε, «είχαμε ένα γλέντι γιατί δώσαμε λόγο για την αδελφή μου».

Ο συνήγορός του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μεταμέλειας υποστηρίζοντας ότι «βρέθηκε καραμπίνα, δεν βρέθηκαν κάλυκες, δεν υπάρχουν μάρτυρες και άρα θα μπορούσε να έρθει και να αρνηθεί την πράξη του όμως δεν το κάνει».

«Δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού. Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, το απόγευμα, πυροβόλησα μια δυο φορές γιατί είχαμε γλέντι διότι δώσαμε ένα λόγο για την αδελφή μου», είπε από την πλευρά του ο 23χρονος.

Roma

Roma2

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.