ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ερευνα

Γιατί ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για one night stand

To καλοκαίρι ενδείκνυται για ερωτικές περιπέτειες και αυτό δεν είναι κάτι που περίμενες από εμάς να ακούσεις καθώς -φαντάζομαι- το γνώριζες ήδη.

Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι πως ο μήνας με τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνεις one night stand δεν είναι ούτε ο Αύγουστος, ούτε καν ο Ιούλιος, αλλά ο Ιούνιος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα που διεξήχθη μεταξύ των μελών του OkCupid.

Σε αυτή, συμμετείχαν πάνω από 18.000.000 χρήστες του dating website και οι απαντήσεις τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως το μήνα που διανύουμε υπάρχουν 33% περισσότερες πιθανότητες για σχέσεις της μιας βραδιάς, με τον Απρίλιο και τον Μάιο να ακολουθούν.

«Θεωρώ πως παίζει ρόλο τόσο η βελτίωση του καιρού, όσο και το γεγονός πως όλοι ξαφνικά φοράνε λιγότερα ρούχα. Επίσης όλοι βγαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία, ειδικά σε σχέση με την περίοδο του χειμώνα, όπου το κρύο, η βροχή ή ακόμη και το χιόνι αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες. Οι υψηλές θερμοκρασίες επίσης σημαίνουν και λιγότερες αναστολές», υποστηρίζει η καθηγήτρια ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης, Susan Krauss Whitbourne.

Πηγή: feelfamous.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.