ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα ονόματα

Η Φώφη βγάζει μπροστά τους νέους

fofineoi

Τους νέους βγάζει μπροστά η Φώφη Γεννηματά σε μία προσπάθεια να απαντήσει άπαξ και δια παντός σε όσους την κατηγορούν για απουσία ανανέωσης στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Στο Συνέδριο που ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει ως την Κυριακή μάλιστα, η νέα γενιά θα πρωταγωνιστήσει με την ομάδα Εργασίας της να λειτουργεί δύο εργαστήρια το Σάββατο, το πρώτο γύρω από τις Σχέσεις Γενεών και με βασικό ερώτημα αν όσα συμβαίνουν σήμερα σχετίζονται με μία «Κρίση Αλληλεγγύης ή Αλληλεγγύη στην Κρίση;» και το δεύτερο υπό τον τίτλο «Restart για τη Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό».
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού τα έντεκα κείμενα που συνέγραψαν μόνα τους τα μέλη της Νέας Γενιάς, και διαπραγματεύονται από το μείζον ζήτημα του δημογραφικού, την ποιότητα ζωής, την εργασία, το Ασφαλιστικό, ως τον Σοσιαλισμό, τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη, αλλά και το πολιτικό στίγμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την απάντησή της στον Εθνικολαϊκισμό κ.ο.κ., είναι αυτά που βρίσκουν την μεγαλύτερη ανταπόκριση, με τον διάλογο στο διαδίκτυο στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης να ‘παίρνει φωτιά’.
Δεν είναι τυχαίο. Τη Συντονιστική Επιτροπή Νέας Γενιάς για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , συνθέτουν οι καλύτεροι από τις νεολαίες όλων των κομμάτων και κινήσεων που μετέχουν στο εγχείρημα. Και εκείνοι, όμως, δέχθηκαν την βοήθεια δεκάδων εθελοντών από όλη την Ελλάδα.
Η πλήρης σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής Νέας Γενιάς έχει ως εξής :
Χαράλαμπος Βαρδίκος
Αντώνης Σαουλίδης
Παύλος Χρηστίδης
Άρτεμις Κατωπόδη
Ρένια Ζαρκαδούλα
Αλέξανδρος Θεοδωράκος
Ανδρέας Ουζούνογλου
Μανώλης Χριστοδουλάκης
Γιώργος Λαμπρόπουλος
Χριστίνα Καμπισιούλη
Γιάννης Σμέρος
Άρης Καρβούνης
Φίλιππος Τουραλής
Αντώνης Μπόλας
Χριστίνα Παπαδοπούλου
Φωτεινή Αναστασίου
Γιώργος Μαντζαβάς
Χρήστος Τσαφούλιας
Μιχάλης Κορδαλής
Δέσποινα Θηραίου
Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος
Μαρία Μισέντου
Μήνα Χαλκιά
Γιώργος Κίσσας
Τέτα Θεοδωροπούλου
Θανάσης Τσαλδάρης
Χρήστος Στυλιανουδάκης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.