ΕΛΛΑΔΑ

Οι παράνομες πιάτσες ταξί σε Σύνταγμα και Ερμού στο στόχαστρο της τροχαίας Αττικής

taxi

Η συγκοινωνιακή συμφόρηση που επικρατεί στο Σύνταγμα καθώς και στη διασταύρωση Ερμού και Αθηνάς από τις παράνομες πιάτσες ταξί και το παράνομο παρκάρισμα οχημάτων, είναι γεγονός.

Παράλληλα ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης της χθεσινής συνάντησης του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Σταύρου Καφούνη και μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τον αστυνομικό διευθυντή, Γεώργιο Διαμαντόπουλο και τους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Στα θέματα που δόθηκε προτεραιότητα ήταν τα εξής:

Οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης δίκυκλων.
Το καθεστώς τροφοδοσίας καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο.
Η αποτελεσματική αστυνόμευση των κόμβων στο κέντρο της Αθήνας.
Νόμιμη και λειτουργική οριοθέτηση κοινών χώρων στάθμευσης ταξί (πιάτσες) και η λειτουργία παράνομης πιάτσας ταξί στο Σύνταγμα, στον κόμβο Αθηνάς και Ερμού και στο Κολωνάκι.
Ο κ. Διαμαντόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του κόμβου Ερμού και Αθηνάς και στο Σύνταγμα.

Τέλος, ο κ. Καφούνης αναγνώρισε την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού της Τροχαίας Αθηνών, ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση και την ειλικρινή πρόθεση επίλυσης των προβλημάτων και συμφώνησε να ενημερώσει το δήμαρχο Αθηναίων και άλλους επαγγελματικούς φορείς της πόλης, για την επιδίωξη αποτελεσματικής συνεργασίας και τη συνένωση δυνάμεων, προς το κοινό όφελος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.