ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο ΣΚΑΪ

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας πολιτικός υπεύθυνος για τις συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη

pasokloverdos

Για σκάνδαλο πρώτης γραμμής μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του Noor1 Γιαννουσάκη, στην «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Κατονόμασε ως βασικό πολιτικό υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού-όπως είπε- δίνει κάλυψη στον υπουργό Άμυνας. Σε ό,τι αφορά στην πράξη Καμμένου αυτή καθαυτή είπε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει διαπράξει σειρά από ποινικά αδικήματα, τονίζοντας πως οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν ευσταθούν.

Η κυβέρνηση μας είπε, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος, ότι ο κ. Καμμένος μίλησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να βοηθήσει τον αγώνα κατά των ναρκωτικών και πως αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο κάθε πολίτης και ο κάθε πολιτικός.
Η αλήθεια είναι, κατέληξε, πως ο κ. Καμμένος, είτε από επιπολαιότητα, είτε γιατί έχει στοχοποιήσει έναν επιχειρηματία, είτε γιατί χτυπώντας τον συγκεκριμένο επιχειρηματία θέλει να ελέγξει τον Τύπο και την τηλεόραση, διέπραξε βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.