Neo

Με το καλό…

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση μικρού όγκου από την περιοχή της κάτω κοιλίας.

Με τη νοσηλεία του να αποδίδει καρπούς και τον ίδιο να ανταποκρίνεται θετικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού επιστρέφει με καλούς οιωνούς στο σπίτι του και σταδιακά στις πολιτικές και κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μέχρι σήμερα προγραμματισμό, στις 26 Ιουνίου, ήτοι την άλλη Δευτέρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στο γραφείο του, με τους στενούς του συνεργάτες να …ανυπομονούν.

Έχει άλλωστε τις ευχές όλων για καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή!

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. — ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.
    — Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.

  2. FRIDA. 11:08 18/06/2017

    Περαστικα και απο εμενα στο Σταυρο Θεοδωρακη.Ανυπομονω να σε ξαναδω να κανεις την βολτας σου στο Χαλανδρι με τον πανεμορφο σκυλο σου.Οι πολιτικες θεσεις καποιων εδω που ειναι περηφανοι και ολας για αυτες μας οδηγησαν στην χρεοκοπια και στην αναληψη της εξουσιας απο τον ανικανο προδοτη και τενεκε Αλεξη καρπαζοεισπρακτορα Τσιπρα.Σταυρο γερα και σκληρη αντιπολιτευση στον ολετηρα Τσιπρα μεχρι τελους.Καμια συμπλευση με τον πολιτικο απατεωνα που μας κατεστρεψε.Για συμπλευση ο Τσιπρας εχει τον Λεβεντη.Ας περιμενει να μεγαλωσουν λιγο και τα ποσοστα του ανθελληνικου μορφωματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Και παλι περαστικα Σταυρο.

  3. Ευχές και από μένα για γρήγορη ανάρρωση και επιστριποφή στα καθήκοντα του.
    Το ύφος και ήθος του κ.Θεοδωρακη στην πολιτική αρένα είναι αποτέλεσμα και συνέχεια της καριέρας του σαν αντικειμενικός , ερευνητικός και αμφιπλευρος ερευνητής της αλήθειας .
    Κοσμει το πολιτικό μας σύστημα και όταν ακόμη, παίρνει αποφάσεις αντίθετες από τις δικές μου πολιτικές θέσεις .
    Σιδερένιος Σταύρο μας !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.