ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο ΕΜΠ η Μπέτυ Μπαζιάνα

mpaziana

Μόνιμη διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου είναι πλέον η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, σύμφωνα με την "Ελευθερία του Τύπου".

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κ. Μπαζιάνα εντάσσεται ύστερα από αίτησή της στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ (ως υπαλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής). Με πρόσφατη ρύθμιση κάθε αποσπασμένος εκπαιδευτικός είχε δικαίωμα να ζητήσει μετάταξη στον φορέα που είχε αποσπαστεί.

Η σύντροφος του κ. Τσίπρα θα μπορούσε να διαλέξει τον κλάδο των ΕΔΙΠ του ΕΜΠ (Ειδικό Εργαστηριακό Προσωπικό που επικουρεί τους καθητητές). Κάτι που δεν έκανε, αλλά επέλεξε τη θέση του διοικητικού υπαλλήλου με ωράριο 8:00 - 16:00.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κρίμα και σας παρακολουθούσα. Τελικά ούτε και εσείς μπορείτε να ξεφύγετε απο τον γκεμπελισμο. Διαβάζοντας τον τίτλο νομίζεις ότι έχουμε σκανδαλώδη διορισμό , για να καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι πρέπει να διαβάσεις το κείμενο . Αντί να γράψετε τίτλο μπράβο στο ήθος της γυναίκας του Τσίπρα . Κρίμα !!!!!
    Υ.Γ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.