ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ.Καζάκος διευκρινίζει: Δεν είπα προδότες τους νέους, αλλά αυτούς που τους οδηγούν στην φυγή

1381213

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Καζάκου για τους νέους που αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό, ο δημοφιλής ηθοποιός επανέρχεται με διευκρινιστική δήλωση, τονίζοντας πως ο όρος «προδότες» δεν χρησιμοποιήθηκε για τους ίδιους, αλλά για όσους του οδηγούν στην φυγή.
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και επικεφαλής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έκανε αναδίπλωση από την αρχική του θέση και υποστήριξε πως «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του.

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν», είπε χαρακτηριστικά.
«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δισ. ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δισ. ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε πως σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο ηθοποιός είχε πει: «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» «Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.