ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ επιμένει: Χρειαζόμαστε τη σκληρή εκδοχή του αντιμεταναστευτικού διατάγματος

tramp4

Αμετακίνητος στη θέση του ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ το αντιμεταναστευτικό διάταγμα και μάλιστα στην αρχική σκληρότερη εκδοχή του εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter το μεσημέρι της Δευτέρας στη σκιά της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι παρά τους όρους που μπορεί να χρησιμοποιούν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια «εγώ θα το λέω όπως είναι και όπως το χρειαζόμαστε: μια ταξιδιωτική απαγόρευση».

Επέκρινε, δε, το υπουργείο Δικαιοσύνης για την επιλογή του να παρουσιάσει στο ανώτατο δικαστήριο μια πιο «light» εκδοχή του διατάγματος αυτού.

Όπως έγραψε «το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να ζητήσει να υπάρξει πιο γρήγορα η ακρόαση της ηπιότερης εκδοχής της ταξιδιωτικής απαγόρευσης από το Ανώτατο Δικαστήριο και να ζητήσει μια πιο σκληρή εκδοχή».

Διαβεβαιώνει, τέλος, τους Αμερικανούς ότι «σε κάθε γεγονός θέτουμε υπό εξονυχιστικό έλεγχο όσους μπαίνουν στις ΗΠΑ προκειμένου να κρατήσουμε την πατρίδα μας ασφαλή» ενώ επιτίθεται ξανά στη δικαιοσύνη καταλήγοντας ότι «τα δικαστήρια είναι αργά και πολιτικά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.