ΕΛΛΑΔΑ

OAΣΑ: Αλλάζουν τα κόμιστρα των εισιτηρίων

oasa (1)

Σε αλλαγές στο κόμιστρο των αστικών συγκοινωνιών προσανατολίζεται ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στα πλαίσια και της έναρξης της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο παραμένει σε εκκρεμότητα η έγκριση για την εφαρμογή του από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οργανισμός εξετάζει την δυνατότητα εφαρμογής δύο τύπους καρτών και όχι μόνο μίας όπως περιελάμβανε ο αρχικός σχεδιασμός.

Ειδικότερα, ο ένας θα είναι με ονομαστικοποίηση στοιχείων παρόλο που ακόμη δεν έχει επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει με το ΑΜΚΑ. Ετσι η Αρχή Προστασίας ζήτησε μεγαλύτερη τεκμηρίωση από τον οργανισμό.

Παράλληλα τονίζεται πως η συγκεκριμένη κάρτα θα έχει τη δυνατότητα φόρτισης με επιπλέον χρήματα προκειμένου αν απαιτείται να καλύπτεται και η περιοχή ως το αεροδρόμιο, η οποία μέχρι σήμερα δεν καλύπτεται.

Τέλος, η λύση που προκρίνεται είναι να μην γίνει η ονομαστικοποίηση των στοιχείων με τη δημιουργία μιας νέας κάρτας με την οποία ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να φορτώνει εισιτήρια αναλόγως με την επιθυμία του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.