ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων στο Λονδίνο

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος για τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης, Γεώργιος Γεννηματάς διαβίβασε σήμερα το πρωί, προς την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith, «τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την χθεσινοβραδινή βάρβαρη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων, μαζί με τις ειλικρινείς ευχές του για ταχεία ανάρρωση των δεκάδων τραυματιών».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:52 04/06/2017

    Αυτό το ακατάπαυστα μπουρδολόγο πολιτικό σίχαμα , ή ντροπή του Θεσμού του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι Ο σύνδεσμος του Τσίπρα με τον Καραμανλή . . . Σίγουρα θα έχουν συμφωνήσει την απαλλαγή τους για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 2004-2009 με ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ την απαλλαγή των ΤσιπροΚαμένων Εγκλημάτων από την Καραμανλική πλειοψηφία μέσα στη ΝΔ και την Τσιπροπρόταση το 2020 του Λιποτάκτη Μουγκού Ραφήνιου Κόπρου ως ΠτΔ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.