ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πώς ο Μανωλάς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό

Πώς ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του Νέτο.

Ο Κώστας Μανωλάς πηγαίνει στη Ζενίτ και ο Ολυμπιακός μπορεί να βοηθηθεί από αυτό. Η μετακίνηση του Έλληνα αμυντικού μπορεί να θέσει στο περιθώριο έναν άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επειδή μπορεί να σας μπερδέψαμε, ας τα πάρουμε πιο συγκεκριμένα. Ο Λουίς Νέτο είναι παλιός γνώριμος στους Πειραιώτες, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα έλεγε όχι σε μία μεταγραφή -παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019- και η Ζενίτ επίσης δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πώλησή του αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η άφιξη, λοιπόν, στην ομάδα του Κώστα Μανωλά, δεν αποκλείεται να στείλει τον Νέτο στην πόρτα της εξόδου. Με τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού η Ζενίτ ουσιαστικά καλύπτεται στην οπισθοφυλακή και ο Ολυμπιακός περιμένει αν θα υπάρξει εξέλιξη με την περίπτωση του Νέτο για να κινηθεί.

Θυμίζουμε ότι για τον 29χρονο στόπερ υπήρξε ενδιαφέρον και το 2015 μετά από σχετική εισήγηση του παλιού προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.