ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάχτηκαν» Τσίπρας - Γεννηματά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

fotsi

Με τακτ αντάλλαξαν αιχμές ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια υποδοχής της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τις πρώτες κουβέντες σε ανθρώπινο επίπεδο, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό όπου και οι δύο ρώτησαν λεπτομέρειες για τα παιδιά τους και τις σπουδές τους, άρχισαν οι αιχμές.

Ο πρωθυπουργός αφού ρώτησε για το συνέδριο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, υποστήριξε ότι τώρα η χώρα -ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές των κομμάτων στο πως βλέπουν τη συμφωνία, έχει χρόνο, έχει ανάσα να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Η κυρία Γεννηματά το αμφισβήτησε διερωτώμενη αν υπάρχει ανάσα με τη θηλιά στο λαιμό. «Θα τη βγάλουμε και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια. Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια του είπε η κ.Γεννηματά, από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση απάντησε ο κ.Τσίπρας.

Κατά τα άλλα ξαναμίλησαν για το συνέδριο της Κεντροαριστεράς με τον πρωθυπουργό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί, ανάλογα με το πρόγραμμά του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.