ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για Ακριβοπούλου - Το αίτημα απόλυσης δημοσιογράφου

Ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για την αντίδραση της ΝΔ στην ανάρτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ.
siriza

Ως δείγμα της «νοοτροπίας της φίμωσης που παραμένει βαθιά ριζωμένη στη ΝΔ» ερμηνεύει η Κουμουνδούρου την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου στο facebook, όπου έδειχνε τον κ.Μητσοτάκη ως επαίτη για εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει πρωτοφανές για να ένα κόμμα να ζητά την απόλυση δημοσιογράφου για ανάρτηση στα social media.

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο «μαύρο» στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό.»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 21:55 16/06/2017

    Ή Κατερίνα Ακριβοπούλου είναι για φτύσιμο.Φίλησε κατουρημένες ποδιές και παρουσίαζε τον προδότη Τσίπρα σαν μεσία για να πάρει την δουλειά στην κόκκινη κρατικοδίαιτη ΕΡΤ.
    Μύνηση κατευθείαν σε αυτήν που το λειτούργημα του δημοσιογράφου το έκανε προιόν συναλλάγής με τα καθάρματα και τους εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ.Ακριβοπούλου άντε και γα….ου.Ψευτοαριστερή ακριβοπληρωμένη λινάτσα.Τα ποσοστά της εκπομπής σου είναι μονοψήφια σαν του καραγκιόζη, του αφεντικού σου του Τσίπρα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.