ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου

Συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το μνημόνιο διαρκείας μέχρι το 2060

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η προ ημερησίας συζήτηση για τα αποτελέσματα του τελευταίου Εurogroup και τις νέες επώδυνες δεσμεύσεις που συμφώνησε η κυβέρνηση έως το 2060.
Vouli

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «Η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση».

Επίσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 το πρωί θα γίνει η εκλογή των υποψηφίων που θα προτείνουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων για τις θέσεις αντιπροέδρων του κοινοβουλίου και την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου για ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων απιστίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κατά την υπογραφή εξοπλιστικών συμβάσεων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σε κανένα κοινοβούλιο δεν παρέχεται το δικαίωμα να δεσμεύει την χώρα για χρονικό διάστημα πέραν των τεσσάρων ετών. Για σπουδαία θέματα και μακροχρόνιες δεσμεύσεις απαιτούνται δημοψηφίσματα ανά επτά χρόνια, επαναλαμβανόμενα ώστε να μετακυλίεται η ανάληψη ευθύνης στη νέα γενιά και να επιτυγχάνεται ο εξορθολογισμός των αποφάσεων. Στη σημερινή εποχή των προκάτ πολιτικών το μόνο εύκολο πράγμα που υπάρχει είναι το ξεπούλημα ενός Λαού, λέγοντας του τη μισή αλήθεια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.