Neo

Στο τερέν, για …καλό σκοπό!

Έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, ετοιμάζονται να δώσουν σήμερα, Σάββατο, οι βουλευτές .

Στην πραγματικότητα, η ομάδα μπάσκετ της Βουλής θα βρεθεί με πρωτοβουλία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη στο …τερέν, για να σκοράρει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ειδικότερα, οι βουλευτές της ομάδας μπάσκετ της Βουλής και οι αθλητές του Πρωτέα Βούλας θα ενώσουν τις δυνάμεις και τις ψυχές τους σε ένα σπουδαίο σε σημασία και αξία ματς στις έξι σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Γεννηματάς» στη Βούλα. Τα έσοδα, βλέπετε, θα διατεθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), στηρίζοντας έτσι το έργο του.

Εκ μέρους της Βουλής, στο τερέν θα βρεθούν ο Χρήστος Δήμας και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ, ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων που είχε και την πρωτοβουλία. Στον αγώνα θα συμμετέχουν και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Σπύρος Παντελιάδης και Σάκης Τζαλαλής, ενώ την ομάδα θα συμπληρώσουν και στελέχη κομμάτων, μεταξύ των οποίων ο Σεραφείμ Σφήκας, ο Παντελής Περιβολάρης, ο Θοδωρής Υφαντής, ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ο Παναγιώτης Αντωνάκης, η Μαργαρίτα Μάλαμα  αλλά και ο αδερφός του Βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.