Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε ένα κλασικό ζυμάρι με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι και όσο νερό βγάλει η καρύδα.
- Προσθέτουμε τριμμένη καρύδα (και άλλο αλεύρι αν χρειάζεται) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.
- Πλάθουμε τα πιτάκια, του Ντάνου είναι πιο μικρά και λεπτά, και παράλληλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
- Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε ένα πιάτο.
- Αν θέλετε να γίνουν πλούσια σε γεύση και υφή προσθέστε περισσότερο λάδι στο τηγάνι.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα