ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Τα πιτάκια του Ντάνου

pitakiantanou

Υλικά
- Αλεύρι
- Νερό
- Καρύδα (νερό και τριμμένη)
- Αλάτι
- Λάδι

Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε ένα κλασικό ζυμάρι με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι και όσο νερό βγάλει η καρύδα.
- Προσθέτουμε τριμμένη καρύδα (και άλλο αλεύρι αν χρειάζεται) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.
- Πλάθουμε τα πιτάκια, του Ντάνου είναι πιο μικρά και λεπτά, και παράλληλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
- Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε ένα πιάτο.
- Αν θέλετε να γίνουν πλούσια σε γεύση και υφή προσθέστε περισσότερο λάδι στο τηγάνι.

danos1070

danos1072

Πηγή: http://www.bovary.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.