ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές για συγκέντρωση ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Βουλή: Αισιοδοξία Βούτση για λύση εντός της ημέρας στο ζήτημα με τα σκουπίδια

voutsis1

Την εκτίμηση ότι εντός της ημέρας θα λυθεί το πρόβλημα με την απεργία των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με αφορμή συνέντευξη Τύπου που έδωσε, για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Ιδρύματος της Βουλής.

«Ευελπιστώ και ως πολίτης και ως πρόεδρος της Βουλής ότι σήμερα θα λυθεί το ζήτημα» δήλωσε ο κ. Βούτσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν για το αδιέξοδο στο ζήτημα των σκουπιδιών.

Κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει την απαγόρευση από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της συγκέντρωσης που διοργανώνει σήμερα στην πλατεία Εξαρχείων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο κ. Βούτσης αρχικά απέφυγε να πάρει θέση λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο και αυτή είναι θέση που λέω».

Μιλώντας, ωστόσο, λίγο αργότερα κατ ιδίαν με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε σχετικά με τη στάση της ΠΟΑΣΥ: «Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια ή δράσεις και γι άλλα κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα, σε διάφορες πλατείες, από τα δυτικά και αλλού στην Αθήνα, για να φτάσουν και στα Εξάρχεια στην πλατεία, και να μιλήσουν για το "άβατο". Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα, και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Είναι λίγο "προβοκασιόν" όλο αυτό τώρα. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση. Δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια η ΠΟΑΣΥ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.