ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σειρά Συλλήψεων για τον Νόμο Περί Τρομοκρατίας

"Επι ποδός" η βρετανική αστυνομία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Λονδίνο. Οι έρευνες και οι συλλήψεις συνεχίζονται. Σήμερα συνελήφθη ύποπτος στο ανατολικό Λονδίνο και χθές, Τρίτη, στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άντρα σε εφαρμογή της ειδικής νομοθεσίας για την τρομοκρατία. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση του Σαββάτου στην Γέφυρα του Λονδίνου. “Αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση στην Γέφυρα του Λονδίνου, πραγματοποίησαν έρευνα μετά την έκδοση εντάλματος, σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,” ανέφερε σχετικά ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών. “Συνελήφθη 30χρονος ύποπτος για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των τρομοκρατικών επιθέσεων,” τόνιζε η ίδια ανακοίνωση.

Οι αρχές συνέλαβαν και χθές, Τρίτη, ένα άτομο στο αεροδρόμιο του Χίθροου του Λονδίνου στο πλαίσιο των ερευνών της για την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε στάδιο στο Μάντσεστερ.Κατά την τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συναυλίας έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα. «Ο 38χρονος συνελήφθη ως ύποπτος ποινικών αδικημάτων που αφορούν τον Νόμο Περί Τρομοκρατίας, και παραμένει υπό κράτηση» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ στο Twitter. «Η σύλληψη είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων και δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος για το αεροδρόμιο», πρόσθεσαν οι αρχές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.