ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή

Αγρια κόντρα Κεγκέρογλου με Σαντορινιό και Παππά: Το θρασίμι και ο υπουργός προπαγάνδας

kegkeroglou708_0

Άγρια κόντρα προκάλεσε στη Βουλή υπόθεση του NOOR 1 και οι παρεμβάσεις του ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη στον κρατούμενο Μάκη Γιαννουσακη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός προκειμένου να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος επιτέθηκε στον ερωτώντα βουλευτή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

«Λυπάμαι για όσα δεν είπατε, δεν είπατε ότι η υπόθεση είναι μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες που έφερε η ελληνική ακτοφυλακή, στέλεχος της οποίας είναι ο άνθρωπος που κατηγορείτε, δεν είπατε ότι πρωτόδικα καταδικάστηκαν πρόσωπα γνωστά φίλοι γνωστόν μιντιαρχών, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οποιαδήποτε πληροφορία πρέπει να διερευνηθεί» είπε ο κ, Σαντορινιός και πρόσθεσε πως «μετά τις αποκαλύψεις για τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα σας και όσα είπε ο Μαρτίνης για τους υπουργούς σας και όσα προκύπτουν για Παπαντωνίου το μόνο που βρίσκεται να σχολιάσετε είναι γιατί δεν έγινε πειθαρχική έρευνα. Μάλλον είστε με αυτούς που θέλουν να κρύψουν την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έχετε πρόβλημα με το χαμηλό στα ελληνικά ομόλογα και την άνοδο του δείκτη στο χρηματιστήριο».

Όσα είπε ο κ Σαντορινιός προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ.Σαντορινιό θρασίμι. «Να πας στο βούρκο σου θρασίμι αντί να απαντάς μας κάνεις και υποδείξεις», είπε στον αναπληρωτή υπουργό.
Αντιπαράθεση όμως είχε ο κ.Κεγκέρογλου και με το Νίκο Παππά. Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής είπε στον κ. Κεγκέρογλου «όπως εμείς σεβόμαστε το Σύνταγμα ακόμα και όταν έρχονται αποφάσεις που τις θεωρούμε ανεξήγητες όπως αυτή των τηλεοπτικών αδειών έτσι κι εσείς να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει στην οικονομία και στις νέες θέσεις εργασίας».
«Εσείς είστε ο κανονικός υπουργός προπαγάνδας», του απάντησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.