ΕΛΛΑΔΑ

H πρόγνωση της ΕΜΥ

Ανοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Μέχρι τους 37 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο

Tην ανοδική πορεία συνεχίζει σήμερα, Κυριακή, η θερμοκρασία.

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία - Ανατολική Στερεά – Εύβοια - Ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος σε γενικές γραμμές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες – Κρήτη

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη νότια Κρήτη θα φθάσει έως 34 βαθμούς.

Ανατολικό Αιγαίο – Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.