LIFESTYLE

Σχετικά με την υιοθεσία των τετράχρονων διδύμων από το Μαλάουι

Αποζημίωση στη Μαντόνα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο δικτυακός τόπος «Mail Online», η ηλεκτρονική έκδοση της «The Daily Mail», δημοσίευσε άρθρο αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την υιοθεσία από τη Μαντόνα δύο τετράχρονων διδύμων από το Μαλάουι.

Προφανώς και ασκήθηκε αγωγή, και χθες η δικηγόρος της σταρ της ποπ, Τζένι Άφια ανακοίνωσε ότι τόσο η Μαντόνα όσο και οι Στέλα και Εστέρ αποζημιώθηκαν από τον βρετανικό εκδοτικό οργανισμό Associated Newspapers, στον οποίο ανήκει η «Daily Mail».

Η Άφια εξήγησε ότι το επίμαχο άρθρο αποκάλυψε τα ονόματα των δύο κοριτσιών, τη φυλετική καταγωγή τους, την ηλικία τους, το ότι διέμεναν σε ορφανοτροφείο στο Μαλάουι, καθώς και ότι εκκρεμούσαν αιτήσεις από τη Μαντόνα για την υιοθεσία τους. Και επεσήμανε ότι τόσο στη βρετανική νομοθεσία όσο και σε αυτήν του Μαλάουι υπάρχουν προβλέψεις σχετικά με την ταυτοποίηση παιδιών που είναι σε διαδικασία υιοθέτησης.

Η πλευρά των αντιδίκων αντέτεινε ότι «στον οικογενειακό λογαριασμό της στο Instagram, η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες διαφαινόταν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τα κορίτσια, μαζί με τα ονόματά τους, και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθέτησης».

Προφανώς, οι δικαστές δεν πείστηκαν, με αποτέλεσμα την καταβολή αποζημιώσεων, το ποσό των οποίων δεν αποκαλύπτεται και το οποίο θα γίνει δωρεά σε παιδιατρική κλινική του Μαλάουι, όπως ενημέρωσε η Τζένι Άφια.

«Είναι ευχαριστημένη (σ.σ. η Μαντόνα) που μπορεί να βγει κάτι καλό από την κατάσταση», δήλωσε η Άφια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.