Neo

Δεν είμαστε οι ‘χαμένοι’, αλλά οι ‘εκλεκτοί’…

Σε όσους …βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν συνολικά τη γενιά του ως ‘χαμένη’, επέλεξε να απαντήσει από το βήμα της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ Απόστολος Πόντας.
«Τους λέμε λοιπόν, αρχίζοντας από σήμερα, προς το παρόν ψιθυριστά, γιατί σε λίγο θα το φωνάζουμε προς όλους με όλη μας τη δύναμη, πως δεν είμαστε η χαμένη γενιά. Είμαστε η εκλεκτή γενιά», είπε, κάνοντας λόγο για τη γενιά της πρωτοπορίας, που θα αναστηλώσει τη χώρα.
Με ποιητικό οίστρο μάλιστα, πρόσθεσε πως πρόκειται για τη γενιά «που θα ενώσουμε όλες τις γενιές σε μία … που θα κάνουμε τον χρόνο όλον μια στιγμή … μια ζωή … μια ιδέα … που όταν θα έρθει και για εμάς το πλήρωμα του χρόνου … που οι γενιές των πατέρων μας και των πατέρων των πατέρων μας, θα μας ξανάβρουν στους μπαξέδες … εμείς θα μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια!».
Βλέπετε, θα έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα τα έχουμε δώσει όλα, όπως είπε, «για ένα κόμμα που μπορούμε, για έναν λαό που αγαπάμε και για μια χώρα που μας πρέπει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 11:21 27/07/2017

    Κι αν είσαι «καλός» , μην το λες, γιατί αν το λες εσύ γιά τον εαυτός σου , πάυεις να εσαι καλός. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ> Τέρμα στην αυτοδιαφήμιση . . . από Κα Φώφη μέχρι ΕΔΕΜ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.