ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν πάει για το μεταγραφικό «μπαμ» ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν άναψε το πράσινο φως για να γίνει το μεταγραφικό μπαμ

Ο Μάξι Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρά τα 36 του χρόνια έχει γεμάτες χρονιές και είναι αθλητικά σε εξαιρετική κατάσταση. Για την Ελλάδα είναι πολυτέλεια, ωστόσο στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν τους... ζέστανε η περίπτωσή του. Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του έμπειρου Αργεντινού εξτρέμ έπεσε στο τραπέζι, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να πάρει το ρίσκο με έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης ηλικίας.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αναγνωρίζει την αξία του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και δεν διαφωνεί ότι μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο, με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, αλλά θεωρεί πως η ομάδα έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που έχουν μπροστά τους καριέρα και -πάνω απ' όλα- κίνητρο και όρεξη για διακρίσεις. Έτσι, αν και προτάθηκε ο Ροντρίγκες και οι «πράσινοι» εξέτασαν την περίπτωσή του, τελικά δεν θα προχωρήσουν σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, αποφάσισαν να εντείνουν τις επαφές τους με τους δύο εξτρέμ που έχουν ξεχωρίσει. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.