ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις πρώτοι συγκατηγορούμενοι του Σώρρα

Την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να παραμένει καταζητούμενος για τις ελληνικές αρχές, άνοιξε ο κύκλος των απολογιών των συγκατηγορουμένων του  για την υπόθεση  της εγκληματικής οργάνωση.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι  τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ   και επιπλέον με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους μία φορά το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι διαχώρισαν τη θέση τους από τον Αρτέμη Σώρρα,  κρατώντας αποστάσεις από τον ιδρυτή του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις . Μάλιστα σύμφωνα με  πληροφορίες φέρονται να αναφέρθηκαν και οι συγκατηγορούμενοι του Σώρρα  στην επιλογή του  να μην βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις δικές του ενέργειες όπως αυτές περιγράφονται στο κατηγορητήριο.

Παράλληλα, φέρονται να επικαλέστηκαν  -κατά τις ίδιες πηγές- την περιβόητη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία προτού αυτή αναιρεθεί από τον Άρειο Πάγο, ο Αρτέμης Σώρρας θεωρήθηκε διαχειριστής του αμύθητου ποσού των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο συνήγορος Χρήστος Καρακώστας, υποστήριξε πως «οι κατηγορίες θα καταπέσουν στην πορεία», ενώ ο εκ των κατηγορουμένων, κ. Θεοδωρόπουλος, δήλωσε πως ο Αρτέμης Σώρρας έπρεπε να ήταν εδώ, γιατί «θα ήταν ο βασικότερος που θα κατέθετε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.