ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπενφίκα δεν δίνει τον Μήτρογλου για 20 εκατομμύρια

Οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» για τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά η Μπενφίκα δεν πρόκειται να τον δώσει όσο-όσο

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν εντόνως τη μεταγραφική Ευρώπη, αφού με τις περσινής του εμφανίσεις έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ωστόσο, η Μπενφίκα δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι.

Για να φανταστείτε, στην Πορτογαλία αποκάλυψαν τις προηγούμενες ώρες πως μία από ομάδα της Ιταλίας και μία της Ισπανίας προσέγγισαν την Μπενφίκα για τον Έλληνα επιθετικό, αλλά άκουσαν το βροντερό «όχι» σε προτάσεις που έφτασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, η Μπενφίκα έχει δεχθεί κατά καιρούς κρούσεις και από την Κίνα για τον Μήτρογλου, αλλά δεν δέχθηκε να μιλήσει παρά το γεγονός πως υπήρξαν πληροφορίες πως μία πρόταση ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Έλληνας ποδοσφαιριστής περνάει μια χαρά στην Πορτογαλία και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την Μπενφίκα. Δεν δείχνει κάποιο σοβαρό λόγο να φύγει εκτός αν έρθει η σούπερ πρόταση από ομάδα ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Εκεί δεν θα έλεγε όχι αρκεί να ήταν αυτό που ήθελε. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο Μήτρογλου βγάζει τον καλό ποδοσφαιρικό του εαυτό εκεί που περνάει καλά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.