WEBTV

Η κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έτσι κάνει το σκυλολόϊ: Σόι πάει το βασίλειο!!!

    Μας έκανε και προαναγγελία η γκόμενα του Ψυνάκη:
    Ότι θα βγάλει ΚΑΙ την κόρη του στο κλαρί της κάμερας!!!

    Αυτή είναι η κατάντια των Ελληνικών ΜΜΕ!!!
    Θα μου πεις τώρα: Πως θεραπεύεται αυτό το αίσχος;;;
    Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Γραψετέ τους στα \@@/ σας και μην τους παρακολουθείτε καν!!!
    Όταν ένα βοθροκάναλο πατώνει από θεαματικότητα, τρώει πόρτα από τις διαφημιστικές, μετά χρεοκοπεί γιατί μπαίνει μέσα λόγω υψηλών λειτουργικών εξόδων και στο τέλος βάζει λουκέτο!!!!

    Έτσι για να αισθανθούν τα λαμόγια, πως είναι από τη χλίδα να πέφτουν στην άβυσσο της αποτυχίας και στο τέλος να φαληρίζουν!!!

    Εγώ μεγάλωσα με το ραδιόφωνο μέχρι την προεφηβία μου και 2 χουντικά τηλεοπτικά κανάλια μετά το ’64!!!
    Μέχρι και το 1985 που ξεκίνησαν τα βοθροκάναλα που έβαλε πλάτη ο αρχιμασόνος ο Ανδρέας να στηθούν και να αλωνίζουν τα ερτζιανά δωρεάν και χωρίς άδειες, άρχισε το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να γίνεται ένα μπάχαλο και ένα τσίρκο, που ο κάθε ατάλαντος και η κάθε ξέκωλη γινόταν φίρμα και μεγαλόσχημος/μη!!!

    Μόνο κάτι τσογλάνια (παλιοί ραδιοπειρατές) που έγιναν σπιούνοι και καρφιά του καθεστώτος του ΠΑΣΟΚ (Υπουργείου Συγκοινωνιών & Ραδιογωνόμετρων) εξαργύρωσαν τη σπιουνιά τους με περίοπτες θέσεις στο ραδιοτηλεοπτικό πανηγύρι (είτε σαν «τεχνικοί», είτε σαν «παρουσιαστές»)!!!

    Αν δεν υπήρχαν αυτά τα τσόλια, ούτε ο μπινές ο Σάκης θα ήταν φίρμα σήμερα, ούτε η ψοφόγρια (δήθεν κομμουνίστρια) η Τρέμη θα ήταν το βαρύ πυροβολικό της τρομολαγνίας και της μαύρης προπαγάνδας των ΣαμαροΒενιζέλων, ούτε το απόλυτο σίχαμα ο Γιώργος Φράγκας θα έκανε καριέρα δημοσιοκάφρου (άσε που θα είχε ψοφήσει από ον διαβήτη, αν δεν είχε καβαντζώσει ένα τσουβαλάκι εκατομμυριάκια και να έχει 5 γιατρούς και άλλους τόσους διατροφολόγους δίπλα του νυχθημερόν)!!!

    Ελλάς το μεγαλείο σου με τους αμόρφωτους πολιτικά ψηφοφόρους και τους αγράμματους ιστορικά κατοίκους που τις ημέρες των εκλογών, το 55% πήγαινε στα ουζερί και τις ταβέρνες αντί του εκλογικού κέντρου και οι υπόλοιποι δεν ήξεραν την τύφλα τους ποιον θα έπρεπε να ψηφίσουν και ποιον να «μαυρίσουν»!

    Θα μου πεις: Άλλαξαν πολλά από τότε;;;
    Απάντηση: ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ… Ελάχιστα άλλαξαν κατ’ ουσίαν!
    Αλλά ελπίζω, ότι θ’ αλλάξει σταδιακά κάτι προς το θετικό στο μέλλον (όταν εγώ δεν θα ζω τότε)!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.