ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκε, αλλά είναι ζωντανός ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ηττήθηκε, αλλά το 1-0 του δίνει ελπίδες να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί αυτός στα πλέι οφ του Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, οι παίκτες φάνηκαν επηρεασμένοι από τη ζέστη και ουσιαστικά το μόνο καλό διάστημα που είδαμε ήταν μετά το 40ο λεπτό όταν η Μακάμπι πίεσε και κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ, χωρίς όμως να αλλάξει το 0-0.

Με την έναρξη του β' μέρους ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στο 0-1 στην τεράστια ευκαιρία του Μασούρα και δύο λεπτά αργότερα ο Κιάρτανσον εκτέλεσε με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Κότνικ στην αριστερή του γωνία για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε ευκαιρίες για το 1-1, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Μακάμπι απέκτησε το πλεονέκτημα πρόκρισης.

 

Συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Κρόιφ): Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι, Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι, Κιάρτανσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.