ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και νέα συνεδρίαση στο Ποτάμι για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν…

Συνάντηση με όλους θα έχει ο Αλιβιζάτος

ali1

Συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους και πάντως αυτούς που θα θελήσουν να αποδώσει καρπούς η προσπάθεια μετεξέλιξης του χώρου της Κεντροαριστεράς και δημιουργίας ενός μεγάλου, ενιαίου πόλου στον χώρο, θα έχει ο Νίκος Αλιβιζάτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24.gr, ο Συνταγματολόγος που τέθηκε επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας που προανήγγειλε από βήματος του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η Φώφη Γεννηματά, εκμυστηρεύθηκε χθες στον Γιάννη Ραγκούση, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, την επιθυμία του να συναντήσει προσωπικά τους πάντες.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ μία μέρα νωρίτερα, ο Νίκος Αλιβιζάτος είχε συνάντηση και με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίο εξάλλου διατηρεί άριστες σχέσεις. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο επελέγη ως επικεφαλής από την Φώφη Γεννηματά, αφού θεωρήθηκε από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη ότι θα ήταν πιο εύκολη η προσέγγιση του Ποταμιού.
Στη Σεβαστουπόλεως, πάντως, στελέχη και βουλευτές αναζητούν το καλύτερο σενάριο για τον χώρο τους στο εξής. Και όταν μιλούν για τον χώρο τους, αναφέρονται στον ευρύτερο χώρο του ‘προοδευτικού κέντρου’ που έχουν ξεκαθαρίσει ότι τους ενδιαφέρει πρωτίστως.
Σε αυτό το πλαίσιο, πιθανότατα εντός της εβδομάδας θα συγκληθεί εκ νέου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού σε διευρυμένη από τα μέλη της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού σύνθεση, προκειμένου να συζητήσει - όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα - τη δέουσα πορεία για το κόμμα στο εξής.
Αμέσως μετά, θα διερευνήσουν ποιοι από τους όμορους χώρους μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με εκείνους και πιθανότατα με αυτούς θα επιλέξουν να προχωρήσουν μπροστά.
Πάντως, δεν θεωρείται καθόλου τυχαίο, το γεγονός ότι στενοί συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη μιλούν για ένα ‘εκσυγχρονιστικό μπλοκ’ στελεχών, που εμφανίστηκαν από κοινού στην πρόσφατη εκδήλωση για την Παιδεία. Και εκεί, οι παρευρισκόμενοι ήταν ουκ ολίγοι…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.