ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Κληρώνει στις 13:00 για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

Στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, στρέφουν το βλέμμα τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ καθώς το μεσημέρι στις 13:00 θα διενεργηθεί η κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός διαθέτει τον υψηλότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες που είναι πιθανό να μετάσχουν στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League (στο ταμπλό των πρωταθλητών). Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετηθούν στους ισχυρούς της κλήρωσης και οι πιθανοί τους αντίπαλοι είναι η Σλάβια Πράγας (Τσεχία), η Βιτορούλ Κονστάντζα (Ρουμανία) και οι νικητές των ζευγαριών: Μάλμε (Σουηδία)-Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), Σπάρτακ Γιουρμάλα (Λετονία)-Αστάνα (Καζακστάν), Παρτιζάν (Σερβία)-Μπούντουτστοστ (Μαυροβούνιο), Ριέκα (Κροατία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία), Ντάνταλκ (Ιρλανδία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Σερίφ (Μολδαβία)-Κουκέσι (Αλβανία), Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)-Χόνβεντ (Ουγγαρία), Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία)-Βίκινγκουρ (Νησιά Φερόες).

Οσον αφορά στην ΑΕΚ που βρίσκεται στο ταμπλό των μη πρωταθλητών του Champions League, πιθανοί αντίπαλοι είναι η Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), ο Αγιαξ (Ολλανδία), η Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) και η Μπριζ (Βέλγιο).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.