ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αρχικό αίτημα είχε απορριφθεί ως «αόριστο και ανεπαρκές»

Λυκούδης: Να καταθέσει ο Καμμένος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Ο Σπ.Λυκούδης ζητεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει εξηγήσεις για τις επαφές του με τον ισοβίτη, ενώ υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είχε επιβεβαιώσει στη Βουλή, ότι είχε επικοινωνία με τον Γιανουσάκη.
likoudis

Στην κλήση του κ. Πάνου Καμμένου προκειμένου να απαντήσει ενώπιον των μελών της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1 επιμένει η αντιπολίτευση. Ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, Σπύρος Λυκούδης, κατέθεσε νέο σχετικό αίτημα προς την πρόεδρο της επιτροπής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου καθώς το αρχικό του είχε απορριφθεί από την πρόεδρο με την αιτιολογία πως είναι «αόριστο και ανεπαρκές».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λυκούδης ζητεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει εξηγήσεις για τις επαφές του με τον ισοβίτη, ενώ υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είχε επιβεβαιώσει στη Βουλή, κατά την πρόσφατη προ ημερησίας συζήτηση για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ότι είχε επικοινωνία με τον Γιανουσάκη.

Το αρχικό αίτημα του κ. Λυκούδη είχε γίνει αποδεκτό από τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τους βουλευτές της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταης να δηλώνουν εξ΄ αρχής ότι θα το στηρίξουν, παρά την προσπάθεια της κυρίας Χριστοδολοπούλου αλλά και του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου που προσπάθησαν να θέσουν προσχώματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.