ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την επίθεση στο Α.Τ Ζωγράφου τα ξημερώματα

Ν.Δ: "Να τελειώνουμε με τη βία που βρίσκει άσυλο στα πανεπιστήμια"

νδ

"Να τελειώνουμε με τη βία που βρίσκει άσυλο στα πανεπιστήμια", ζητά η ΝΔ με γραπτή δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών Μάξιμου Χαρακόπουλου, με αφορμή την χθεσινοβραδινή επίθεση με μολότοφ από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης εναντίον του Α.Τ Ζωγράφου

«Η στοχοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου από τους γνωστούς αγνώστους, με τη ρίψη βομβών μολότοφ από την Πανεπιστημιούπολη, αναδεικνύει εκ νέου τη στρεβλή λειτουργία του λεγόμενου ασύλου.

Προστατευμένοι από έναν ξεπερασμένο θεσμό - ο οποίος από άσυλο ιδεών κατάντησε άσυλο παρανομίας και ασυδοσίας - ταραχοποιοί κάθε φυράματος μπορούν να δρουν ατιμώρητοι. Έτσι, οι χώροι των Πανεπιστημίων μας μετατρέπονται σε νησίδες ανομίας για οργανωμένες μειοψηφίες και κάθε είδους συμμορίες. Είναι άλλωστε πρόσφατη η κραυγή αγωνίας των φοιτητών του ΑΠΘ.
Δυστυχώς, όλα αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για μια Κυβέρνηση που όχι μόνον δεν βλέπει το πρόβλημα, αλλά το ενισχύει κιόλας με τις αποφάσεις και τις δηλώσεις των αρμοδίων Υπουργών.

Ωστόσο, η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήλθε πλέον ο καιρός να τελειώσουμε με αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, που δεν συνάδει με ένα κράτος δικαίου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.