ΕΛΛΑΔΑ

Αστικές συγκοινωνίες

Νέες καθυστερήσεις για το «έξυπνο» εισιτήριο στον ΟΑΣΑ

ticket

Νέες καθυστερήσεις σημειώνονται στη χρήση του έξυπνου εισιτήριο τις αστικές συγκοινωνίες, παρά το γεγονός ότι εξαγγελίες ήθελαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τις αρχές του έτους.

Ενδεικτικό είναι όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή», το γεγονός ότι ήδη τρέχει διαγωνισμός για την συντήρηση, έως τις αρχές του 2018 των επικυρωτικών μηχανημάτων του εγχάρτου εισιτηρίου, γεγονός που επιβεβαιώνει την παρουσία του στη ζωή των επιβατών.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Βουλή, όπου ο υπουργός Μεταφορών, δήλωσε ότι οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από το ηλεκτρονικό εισιτήριο τον Αύγουστο. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια σαφής διάψευση ακόμα, η κάποια επίσημη μετάθεση της ημερομηνίας εφαρμογής, αλλά ο μειωμένος βαθμός ετοιμότητας όπως γράφει η εφημερίδα, τόσο στο υπουργείο, όσο και στον ΟΑΣΑ, οδηγούν κατά πάσα πιθανότητα σε νέα καθυστέρηση.

Ο ΟΑΣΑ, πηγαίνει την ημερομηνία καθολικής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από μήνα σε μήνα. Βασικό εμπόδιο αποτελεί το βέτο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα στην αναγραφή του ΑΜΚΑ στα μαζικά προϊόντα (μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών).

Τα διαστήματα παράλληλης λειτουργίας εξαρτάται από την ταχύτητα εξοικείωσης των επιβατών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.