ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς αποτιμά κυβερνητικός αξιωματούχος τη συζήτηση στη Βουλή

«Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε τις ανοησίες»

Θετικός είναι ο απολογισμός της κυβέρνησης από την σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, ενώ την ίδια στιγμή, ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος επεφύλασσε σκληρές εκφράσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία για να έρθει να μας πει για τις αναρτήσεις του κ. Καμμένου στα social media και να συνεχίσει την εκπροσώπηση σκοτεινών συμφερόντων και εν τέλει να μην πει τίποτα επί της ουσίας για την οικονομία», έλεγε ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «απλώς επανάλαβε το success story Σαμαρά, το οποίο αποδόμησε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι οι σημερινές προοπτικές δυναμικής ανάκαμψης της οικονομίας ουδεμία σχέση έχουν με το 2014».

Παραδοχή για την οικονομία

Ταυτοχρόνως, ο εν λόγω κυβερνητικός αξιωματούχος τόνιζε ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ξέχασαν ξαφνικά αυτό που τόσο καιρό έλεγαν, πως καταστρέφεται η χώρα και έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως το κλίμα για την ελληνική οικονομία βελτιώνεται, ενισχύεται η εμπιστοσύνη διεθνώς και οι αποδόσεις των ομολόγων σημειώνουν χαμηλά κρίσης, διότι οι επενδυτές περιμένουν τη δήθεν επόμενη κυβέρνηση!». «Κατά τα λοιπά, συνέχισε τις ανοησίες που συγκροτούν την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά πλήρως στοιχισμένος πίσω από τους ακροδεξιούς του κόμματός του, με τους οποίους βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση. Και μονάχα στο τέλος της συζήτησης και κατόπιν της πίεσης του ΠΘ για τη δήλωσή του στο Politico, αναγκάστηκε να ανακαλέσει για τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά», κατέληξε η ίδια πηγή.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΧΥΖ 3:52 04/07/2017

    Βρε κουρτουβέλα, αφού αυτά όλα οτι δηλαδή ή χώρα πάει καλά, οτι άρχισε η ανάπτυξη οτι θα αρχίσει η Ελλάδα μας να δανείζεται από τις αγορές ,κλοιπα και αλλά παράσημα παίρνει ο α Τσίπρας συνέχεια . Αυτά τά λένε κ’ ο Σόιμπλες κί ο Ρέγκλης και ο Μοσκοβίτσιης. Τι άλλες αποδείξεις δ θέλετε; Βρέ και οι τενεκέδες δεν έχουν αμφιβολία.
    Δέν θέλετε να πιστέψετε γιά να παίζετε τό παιχνίδι του παραμελημένου παραγιού γιά να μη πληρώσετε.
    Αν ομως κάνουν πώς, καί λένε όλοι ψέμματα τότε πρέπει να τα μαζέψετε τα λεφτά σας και να πάτε όσο ποιό γρήγορα στό σπίτι σας στην δραχμή για να ξανά χτίσετε τό δικό σας Παρθενώνα. Διαφορετικά θα επιδιορθώνουν άλλοι γιά σά σ’ολη σας τήν ζωή, και θα τό γυρίσετε όλοι στόν μια ζωή την είχατε που τήν «καζαντζήσατε».

  2. Όλα αυτά τα είπε » ένας κυβερνητικός αξιωματούχος » ….
    Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία .
    ΕΙναι προπαγαπνδα και ας προέρχονται από έναν «ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο » .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.