ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τις δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

μπογδανος-600x276

Απολύθηκε τελικά από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα στη θέση του, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού θα παρουσιάσει ο Νίκος Υποφάντης.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κανείς διανοούμενος τέτοιου βεληνεκούς δεν πάει χαμένος. Θα τον περιμαζέψει κι αυτόν στο τέλος η κρατική ραδιοτηλεόραση, όπως έγινε με πολλούς πρώην συναδέλφους του, που έκαναν τη διαδρομή από το κρατικοδίαιτο-ιδιωτικό προς το κρατικό-κυβερνητικό κανάλι. Εξάλλου έχει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.