ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΑΜΠΕ

Π. Δριτσέλη: Η έξοδος στις αγορές δίνει την προοπτική απεξάρτησης από τα μνημόνια

«Η έξοδος στις αγορές αποτελεί μια θετική εξέλιξη, κυρίως γιατί μας δίνει την προοπτική της απεξάρτησης από τα μνημόνια και ισχυροποιεί τη δυνατότητα αυτοδύναμης διαχείρισης του χρέους μας χωρίς επιτροπεία»: τη δήλωση αυτή κάνει, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Παναγιώτα Δριτσέλη, βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής μιλά επίσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός της και τα αιτήματα των συμπολιτών της, με την ταυτόχρονη υπογράμμιση, από πλευράς της, της σημασίας των Περιφερειακών Συνεδρίων. Και προσθέτει, «(…) και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποδίδει εξαιρετική σημασία στα Περιφερειακά Συνέδρια (…) είναι κρίμα, που σε αυτά τα μεγάλα fora η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει, όχι απλά να μην συμμετάσχει, αλλά να απαγορεύει στα στελέχη της να παρίστανται».

Με αφορμή, τέλος, της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Π. Δριτσέλη μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις «πολύ ενδιαφέρουσες διατάξεις για τους φοιτητές, οι οποίες ανακουφίζουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους», όπως ενδεικτικά «τη δυνατότητα απαλλαγής από δίδακτρα στις μεταπτυχιακές σπουδές, για τους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα ή την δυνατότητα των φοιτητών που φοιτούν σε σχολές πενταετούς φοίτησης, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με πτυχίο επιπέδου master».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.