ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανέτοιμος και διαβασμένος ο Ολυμπιακός για Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Champions League

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η μεγάλη ώρα έφτασε και οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα για να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αυτός που περιμένει πιο πολύ απ' όλους την πρώτη αναμέτρηση είναι ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φρόντισε από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό πως η Παρτιζάν θα είναι η αντίπαλος, να μάθει τα πάντα γι' αυτή.

Είδε πολλά παιχνίδια της σε video, ενώ ταξίδεψε ο ίδιος στην Ποντγκόριτσα και παρακολούθησε από κοντά τον επαναληπτικό της Παρτιζάν με την Μπούντουτσνοστ στην προηγούμενη φάση του Champions League. Εκτός αυτού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είδε από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σερβίας, οπότε άπαντες είναι διαβασμένοι για το ματς της Τρίτης και συνάμα πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε πως αν οι Πειραιώτες περάσουν στα πλέι οφ του Champions League, ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους του Champions League.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.