Neo

Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά…

Τι τον ρώτησαν, αλλά και τι απάντησε στους έφηβους βουλευτές, με τους οποίους συναντήθηκε, αποκάλυψε στα social media ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
στο ερώτημα για παράδειγμα, «γιατί δεν ψηφίζουν αυτοί που έφυγαν στο εξωτερικό» απάντησε ότι ασφαλώς και θα πρέπει να ψηφίζουν, ενώ στο «γιατί δεν έχουμε και μη κρατικά πανεπιστήμια», αποκρίθηκε ότι θα έπρεπε να έχουμε. Όταν πάντως ρωτήθηκε αν είναι υπέρ των δημοψηφισμάτων ή από ποιους πρέπει να αξιολογούνται οι καθηγητές τους, ο επικεφαλής του Ποταμιού τους κάλεσε να αναζητήσουν τις δικές τους απαντήσεις και να μην αρκούνται σε όσα του λένε οι γονείς, οι καθηγητές τους ή …εκείνος. Όσο για το αν ένα παιδί στον Έβρο και ένα στην Αθήνα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε πως «δεν είναι ο τόπος, είναι ο καθηγητής και ο γονιός, το σχολείο και το σπίτι».
Σε κάθε περίπτωση, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε λόγο για έναν διάλογο με τα παιδιά που είχε πολύ ενδιαφέρον. «Η βαριά αίθουσα της ολομέλειας απαιτεί στιλιζαρισμένες τοποθετήσεις. Ενώ στα πηγαδάκια τα παιδιά είναι παιδιά και όπως λέει και ο Νιόνιος “πώς να κρυφτείς από τα παιδιά…”», έγραψε...

theodorakis

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.