MEDIA

Πρώτη τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE HISTORY για το ντοκιμαντέρ «Στη φωλιά του χρόνου»

Το ντοκιμαντέρ «Στη φωλιά του χρόνου» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 18:00 και έρχεται να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα τι είναι αληθινή ζωή και τι πραγματική επιθυμία. Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Αλέξανδρου Παπαλιού, σκιαγραφείται η πορεία, τα κίνητρα και οι επιλογές τριών νέων ανθρώπων, καθώς αναζητούν έναν εναλλακτικό δρόμο ανάπτυξης στην Ελλάδα της κρίσης, με φόντο τα πλούσια οικοσυστήματα της χώρας.
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 21:00, το ντοκιμαντέρ «Αφανείς ήρωες» παρουσιάζει μέσα από το φακό του Παναγιώτη Κουντουρά τους αφανείς ήρωες του κινηματογράφου, τους μηχανικούς κινηματογράφου. Υπό τον μονότονο ήχο της μηχανής και μέσα σε τέσσερις τοίχους, μια και μοναδική κίνηση του χεριού τους αρκεί για να ζωντανέψει ήρωες, λέξεις, συναισθήματα.
Ακόμα, μην χάσετε την Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 22:00, το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «4,1 Μίλια» της Δάφνης Ματζιαράκη. Μέσα από το ντοκιμαντέρ, ξετυλίγεται η καθημερινότητα των ανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά στα παράλια της Λέσβου, για τη διάσωση των προσφύγων που παλεύουν με τη θάλασσα, ώστε να φτάσουν ζωντανοί στις ακτές του νησιού από τα τουρκικά παράλια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.