ΕΛΛΑΔΑ

Με τη συγκατάθεση της μητέρας της

Σοκ στο Βόλο με τον γνωστό επιχειρηματία που πήγε «διακοπές» με 14χρονη

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βόλο μετά την είδηση σύλληψης γνωστού επιχειρηματία της περιοχής για αποπλάνηση ανήλικης στην Κέρκυρα.

Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμα γνώστα και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Ο συλληφθής κρατείται στην Κέρκυρα και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παντρεμένος με παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως χθες, ο 55χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς είχε πάει διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με μια 14χρονη.

Ο 55χρονος έβρισκε την ευκαιρία να ασελγεί στην 14χρονη εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η μητέρα της ήταν άνεργη και φτωχή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Το κορίτσι σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Το παράξενο ζευγάρι τούς είχε τραβήξει την προσοχή και διακριτικά παρακολοθούσαν τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ήταν δύο καμαριέρες που έσωσαν την 14χρονη από το βιασμό, καθώς την άκουσαν να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.