ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησαν με 8-6 την Αυστραλία

Στην 7η θέση του κόσμου η Εθνική πόλο γυναικών

Μετά την ήττα από την Ουγγαρία, η Ελλάδα πάλεψε για την 7η θέση και την κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση νίκησαν με 8-6 την Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά και έτσι έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκη, μετά τις δύο ήττες από την έβγαλαν εκτός μάχης για μία θέση στο βάθρο.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Η αρχηγός του Ολυμπιακού βάζει τέλος στην καριέρα της με το εθνόσημο μετά από 269 διεθνείς συμμετοχές και 173 γκολ.

Όσον αφορά στο ματς η Αυστραλία δεν μπορούσε να σκοράρει για 12 λεπτά, με το ημίχρονο να κλείσει με την άμυνά μας να δέχεται ένα γκολ! Η διαφορά μάλιστα έφτασε κάποια στιγμή και τα έξι (!) τέρματα με το σκορ να δείχνει 8-2. Στη συνέχεια η Αυστραλία κατάφερε και μείωσε στο 8-6, αλλά μέχρι εκεί.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Αυστραλία): 0-1, 1-4, 3-3, 2-0.

Διαιτητές: Φλορεστάνο (Βραζιλία), Φρανούλοβιτς (Κροατία)

Οι συνθέσεις:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Γιανίτσας, Γκόφερς 1, Μπάκλινγκ 1, Χάλιγκαν, Μπίσοπ 1, Ριτζ, Γουέμπστερ 1, Ζίμερμαν, Αραντσίνι, Μιχαϊλοβιτς, Μπάξτερ 1, Στιρ 1, Χέτζες

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Β. Διαμαντοπούλου 2, Ελευθεριάδου, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κότσια 1, Μανωλιουδάκη, Ελευθ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.