ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του στα social media

Στην αντεπίθεση ο Πολάκης για την υπόθεση της Ηριάννας

Νέο «χτύπημα» στο Διαδίκτυο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση για την κριτική που δέχτηκε, μετά την ανάρτησή του για την υπόθεση της Ηριάννας, όταν, θέλοντας να κάνει -αποτυχημένο - χιούμορ, κατάφερε να συνδέσει την Βαρκελώνη με τους Βάσκους, που δήθεν «μας εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλης στα στενά της Μπαρτσελονέτα».

Και αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και όχι μόνο- τον... περιέλαβαν για τις γεωγραφικές του γνώσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε να συνεχίσει, αμετανόητος, στο ίδιο μήκος κύματος, με επίθεση κατά πάντων.

Έγραψε λοιπόν τα εξής στο Facebook, όπως παρατίθενται αυτούσια ακολούθως:

«Φρυαξαν τα παπαγαλακια των μμε και τα τρολ του μοσχατου για το αν στη βαρκελωνη κατοικουν βασκοι με την αναρτηση που εκανα προχθες καυτηριαζοντας το σκεπτικο της αποφασης του εισαγγελεα περι τρομοκρατων και επισκεψης στη βαρκελωνη.

Η αγωνιωδης τους προσπαθεια να υπερασπιστουν τη δικαιοσυνη που αποφυλακιζει ναρκεμπορους και φυλακιζει ηριαννες ,κατακτα τις πιο ψηλες κορυφες της ηλιθιοτητας οταν δεν μπορουν να πιασουν το χιουμορ της αναρτησης .

Με βαση το γνωσιακο υποβαθρο που αποκαλυπτει η κριτικη τους στην αθηνα δεν κατοικουν Κρητικοι η στη μακεδονια δεν υπαρχουν ηπειρωτες !!!!!

Ποσο κομπλεξ κατωτεροτητας πρεπει να κρυβουν ομως στη νεοφιλελευθερη ψυχη τους γραφιδες οπως του γιαννη Λοβερδου η της αννας παναγιωταρεα και αρκετοι αλλοι για να αποκαλουν εμενα αμορφωτο ,σε συγχυση κλπ κλπ!!

Τους καταλαβαινω....
ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, που ανθρωποι σαν εμενα ,τον παππα,την αχτσιογλου κλπ εγιναν υπουργοι και ο τσιπρας πρωθυπουργος ,χωρις να καταγομαστε απο τζακια ,χωρις να εξαρτιομαστε απο επιχειρηματιες ,χωρις να μας προβαλλουν τα ΜΜΕ ,χωρις να χρησιμοποιουμε τις "υπηρεσιες "δημοσιογραφων.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ¨, ουτε τα αφεντικα τους πως εμειναν χωρις αερα δανειοδοτηση,ουτε τα παπαγαλακια πως εμειναν χωρις "συμβολαια επικοινωνιας" με δημοσιους οργανισμους ,το κεελπνο,το ντυναν,τους ταφους κλπκλπ.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ .Μην ελπιζετε πως θα ξανανοιξουν οι στροφιγγες του μαυρου χρηματος της κρατικης διαφημιστικης δαπανης για τα πολλα χρονια που εμεις θα ειμαστε στην κυβερνηση .Αξιοποιειστε τα πτυχια σας(αν εχετε),εσεις οι "μορφωμενοι" και δουλεψτε πραγματικα ,να δειτε πως βγαινει το ψωμι χωρις να ρεει το κρατικο χρημα .................».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.