ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε με 3-1 στην έδρα της Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρτιζάν! Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν 3-1, με MVP τον Μπεν και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Το μόνο που απομένει είναι η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη για να σφραγίσουν το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μπεν, αλλά να ισοφαριστεί το ίδιο νωρίς, αφού η Παρτιζάν έκανε το 1-1 με τον Ταουαμπά. Παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες έδειχναν αμυντικά προβλήματα και άφηναν τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Σεμπά στο 49ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 56' έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Καρσελά με καταπληκτική ενέργεια στη μεσαία γραμμή έδωσε στον Μπεν, ο οποίος κουβάλησε τη μπάλα, πήρε μέτρα, έκανε το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και αριστερά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2.

Η Παρτιζάν αιφνιδιάστηκε από το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας, προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμενίκε -που είχε μπει λίγο νωρίτερα στη θέση του Μπεν- έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Νέμανια Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Λεονάρντο, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά, Μαρίν, Φορτούνης, Μπεν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.