ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...

Δεν ξέρω αν το ανέκδοτο που θα σας διηγηθώ σήμερα το έχω ξαναγράψει. Ενδεχομένως. Δεν πειράζει όμως. Αφού δεν το θυμάμαι εγώ, μάλλον ούτε και σεις θα το θυμάστε. Σε κάθε πάντως περίπτωση νομίζω πως περιγράφει, θα έλεγα και με ακρίβεια, τα διαδραματιζόμενα πίσω από τις κυβερνητικές κουίντες. Ξεκινάμε λοιπόν...

Στην Κυψέλη, στο σπίτι του Τσίπρα, μεταβαίνουν ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Καμμένος για να δουν τι θα κάνουν με τους βουλευτές, φοβούμενοι τυχόν διαρροές στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση για τον υπουργό Άμυνας με αφορμή τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη (για την υπόθεση του noor 1) Γιαννουσάκη.

Για να δελεάσουν τους βουλευτές και να τους ανυψώσουν το ηθικό, ο Καμμένος προτείνει να γεμίσουν τους τοίχους της Βουλής με γαλανόλευκες σημαίες ώστε να τις βλέπουν οι βουλευτές, να κυριαρχούνται από πατριωτικά αισθήματα και να συνταχθούν με τον πολιτικό προϊστάμενο των Ενόπλων Δυνάμεων, αποδεχόμενοι τα λεγόμενά του πως ό,τι έκανε το έκανε για το καλό του έθνους και του δημοσίου συμφέροντος.

Ο Παππάς προτείνει να βαφτούν οι τοίχοι της αίθουσας της Ολομέλειας με πράσινο χρώμα, που 'ναι της ελπίδας, (αλλά και του ΠΑΣΟΚ, του χώρου δηλαδή που θέλει να μετακομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ) ώστε οι βουλευτές να μην απογοητεύονται, αλλά να συνεχίζουν να ελπίζουν ότι το ηθικό πλεονέκτημα παραμένει στην αριστερά και δεν το έχει απωλέσει επειδή ο δεξιός κυβερνητικός συνεταίρος της τα έχει μπλέξει και αντί να ασχολείται με το πως θα βρει πυρομαχικά ψάχνει να δει ποιός διακινεί ναρκωτικά.

Ο Τσίπρας, κατόπιν υποδείξεως της αγλαούς Περιστέρας, προτείνει να βάλουν στην αίθουσα βαρύ κόκκινο χαλί, ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι η διερεύνηση της εμπλοκής του επιχειρηματία Μαρινάκη στην υπόθεση γίνεται επειδή η κυβέρνηση συνεχίζει να υπηρετεί τις αρχές της Αριστεράς και τον αγώνα κατά της διαπλοκής.

Αφού συμφωνούν, πάνε στη Βουλή και θέτουν τις τρεις προτάσεις σε ψηφοφορία. Ενώ οι βουλευτές ψηφίζουν, ο Τσίπρας κοιτάζει προς το θεωρείο, και βλέπει μια γριούλα να κουνάει συνεχώς το κεφάλι της. Του κάνει εντύπωση και όταν τελειώνει η ψηφοφορία φωνάζει τη γιαγιά κοντά του.

"Γιαγιά, πως και από 'δω, στη Βουλή, και γιατί κουνούσες συνεχώς το κεφάλι όταν ψηφίζαμε", τη ρωτάει. "Παιδάκι μου, εγώ είμαι καθαρίστρια", του λέει, "αλλά πριν με διορίσει, ο μακαρίτης ο Ανδρέας, στη Βουλή, ήμουν καθαρίστρια σε μπουρδέλο. Εκεί, κάθε φορά που στριμώχνονταν τα πράγματα, αλλάζαμε τις πουτάνες, όχι τις μοκέτες και τους καθρέφτες".

Και πώς αλλάζεις πουτάνες, συγγνώμη κυβερνητικό εταίρο; Με πρόσκληση σε κάποιο άλλο κόμμα. Κι αν δεν θέλει κανείς τον συνεταιρισμό, τι κάνεις; Εκλογές; Μα, μπορεί να χαθεί το γκουβέρνο. Ε, τότε αλλάζεις μοκέτες και καθρέφτες, συγγνώμη αφήγημα και υποσχέσεις. Και περιμένεις μήπως οι πελάτες αλλάξουν γνώμη. Κομμάτι δύσκολο, αλλά... ας όψεται η ανημπόρια και η ανάγκη.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 21:00 13/07/2017

    Ποιός γαμεί PorkyoΓούρουνα . . . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, μόλις το 2010, τα αριστεροδεξιά φασισταριά , να σκυλοβρίζουν τον Γ.Παπανδρέου ως Αμερικανό-Εβραίο ημίαιμο προδότη Ελληνα γιο μιας Αμερικάνας και όχι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Ελληναρά όπως (νομίζουν ) αυτοί πως είναι και να Εκθιάζουν τον Ραφήνιο Καραμανλή ως Ορθόδοξο Ρωσόφιλο Πουτινολάγνο που ΤΑΧΑ είχε κανονίσει με το Ξανθό Γένος να μας στηρίζει κατά της Τουρκίας (υπήρχαν & υπάρχουν ΖΩΑ που ΑΚΟΜΑ πιστεύουν το . . .Σχέδιο Δολοφονίας Πυθία που ΤΑΧΑ είχαν στήσει η CIA για να εξολοθρεύσουν τον Ραφήνιο Κόπρο και ΤΑΧA η KGB ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ !) .ΤΩΡΑ , ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ , ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΗΠΑ & ΙΣΡΑΗΛ να μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ από τον σαλεμένο Τούρκο Δικτάτορα ΕΝΩ ο Πούτιν ΤΟΥΣ , πουλάει S400 και Πυρηνική τεχνολογία στον Ερντογάν ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ο Global GAP . . . Κεντάει ,ως μαίτρ της Διεθνούς Διπλωματίας . . . Ενώ ο Ερντογάν, σε μόνιμη κατάσταση υστερίας, κατηγορεί τους σοσιαλπατριώτες Κούρδους της Συρίας ως «τρομοκράτες», οι ίδιοι βρίσκονται στην Ουάσιγκτον, στον ΟΗΕ, συμμετέχοντας σε εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
    Το σοσιαλιστικό κόμμα PYD των Κούρδων της Συρίας, που μάχεται με τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) που έχει συστήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και θεωρείται σύμμαχος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, συμμετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μάλιστα χάρη στην υποστήριξη του Γιώργου Παπανδρέου.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ να φανταστώ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 , ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ Γ.Παπανδρέου Ηγέτη και να έχει κάνει ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟ-ΚΟΥΓΚΙ το Δημόσιο Χρέος και ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΙΑΣ , να έχει γίνει η φτηνιάρα πόρνη του Δικτάτορα Ισλαμοφασίστα Σουλτάνου . . .
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ Γ.Παπανδρέου κορυφαίο Ελληνα Πολιτικό του 21ου αιώνα !

  2. S.Porky 20:32 12/07/2017

    @φρήμαν
    Σιγά και γιόμισες πάλι τό σώβρακο και μάλιστα μεταμεσονύκτια με τον Αντόνιο Γκουτέρες και τον Γ. Παπανδρέου, μεμέτ Μοσουλη, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδους, οργανώσεις και οργανισμούς, ΟΗΕ, ΣΟΣ η Διεθνής επιτίθεται, Συρία, (SDF), (YPG) Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και δεν ξέρω τι άλλο.
    Ποιόν έχασε ρέ ο Γκουτέρες προχθές στους G18. Πήγε για να κρατήσει σε ποιόν από τους δύο.
    Αλλά είπαμε δεν είπαμε ότι όσο ζει ο εφεντης τής Φατιμά δεν λύνεται τίποτα τίποτα σ’ αυτό τον κόσμο.

    • freeman 20:57 13/07/2017

      ΠΟΙΌΣ GAMEI ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Porkyα . . . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, μόλις το 2010, τα αριστεροδεξιά φασισταριά , να σκυλοβρίζουν τον Γ.Παπανδρέου ως Αμερικανό-Εβραίο ημίαιμο προδότη Ελληνα γιο μιας Αμερικάνας και όχι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Ελληναρά όπως (νομίζουν ) αυτοί πως είναι και να Εκθιάζουν τον Ραφήνιο Καραμανλή ως Ορθόδοξο Ρωσόφιλο Πουτινολάγνο που ΤΑΧΑ είχε κανονίσει με το Ξανθό Γένος να μας στηρίζει κατά της Τουρκίας (υπήρχαν & υπάρχουν ΖΩΑ που ΑΚΟΜΑ πιστεύουν το . . .Σχέδιο Δολοφονίας Πυθία που ΤΑΧΑ είχαν στήσει η CIA για να εξολοθρεύσουν τον Ραφήνιο Κόπρο και ΤΑΧA η KGB ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ !) .ΤΩΡΑ , ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ , ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΗΠΑ & ΙΣΡΑΗΛ να μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ από τον σαλεμένο Τούρκο Δικτάτορα ΕΝΩ ο Πούτιν ΤΟΥΣ , πουλάει S400 και Πυρηνική τεχνολογία στον Ερντογάν ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ο Global GAP . . . Κεντάει ,ως μαίτρ της Διεθνούς Διπλωματίας . . . Ενώ ο Ερντογάν, σε μόνιμη κατάσταση υστερίας, κατηγορεί τους σοσιαλπατριώτες Κούρδους της Συρίας ως «τρομοκράτες», οι ίδιοι βρίσκονται στην Ουάσιγκτον, στον ΟΗΕ, συμμετέχοντας σε εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
      Το σοσιαλιστικό κόμμα PYD των Κούρδων της Συρίας, που μάχεται με τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) που έχει συστήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και θεωρείται σύμμαχος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, συμμετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μάλιστα χάρη στην υποστήριξη του Γιώργου Παπανδρέου.
      ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ να φανταστώ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 , ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ Γ.Παπανδρέου Ηγέτη και να έχει κάνει ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟ-ΚΟΥΓΚΙ το Δημόσιο Χρέος και ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΙΑΣ , να έχει γίνει η φτηνιάρα πόρνη του Δικτάτορα Ισλαμοφασίστα Σουλτάνου . . .
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ Γ.Παπανδρέου κορυφαίο Ελληνα Πολιτικό του 21ου αιώνα !

  3. — ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    — ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
    ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.

  4. και μετά ειδικό δικαστήριο για τσίπρα καμμένο βαρουφάκη…

    • ΑΝΕΡΓΟΣ 14:52 15/07/2017

      ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ

  5. Ε.Στ. 10:35 12/07/2017

    Αν κατάλαβα καλά, η πρόσκληση στη Φώφη, είναι πρόσκληση σε μια καινούργια πουτάνα με καινούργια πελατάκια για να διατηρηθεί η επιχείρηση. Κι αν η Φώφη αρνηθεί, μετονομάζουμε τους Συριζανελ σε «studio’ βάζουμε και κάποια στρώματα με νερό, λέμε στις κοπέλες γα@@τε καλά γιατί χανόμαστε, βάζουμε pos, άντε και τη Θάνου αν γίνει καμιά στραβή, αλλάζουμε και μερικές πουτάνες με κάποιες άλλες (ο κατάλογος είναι μακρύς), καθρέφτες δεν βάζουμε γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος να κοιταχτούμε κι αυτό δεν συμφέρει, βάζουμε και λίγο Κουβέλη (παλιά τσατσά με πείρα) και την στήσαμε την καινούργια δουλειά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.