ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο βήμα θέλουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται απόψε στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Και τώρα τα... δύσκολα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ δίνουν απόψε τους πρώτους επίσημους αγώνες τους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλαδή στα πλέι οφ. Θυμίζουμε πως αν οι δύο εκπρόσωποί μας περάσουν στα πλέι οφ, τότε αυτομάτως εξασφαλίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να προκριθούν σε αυτούς του Champions League.

Οπότε καταλαβαίνετε πόσο κρίσιμη είναι αυτή η φάση για τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους «κιτρινόμαυρους» που παίζουν σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον της νέας χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Παρτιζάν στις 21:45 (Novasports 1), ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ στις 20:30 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 2). Αμφότερες οι ομάδες έχουν δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές, γι' αυτό και πολλά θα κριθούν από τις πρώτες αναμετρήσεις. Θεωρητικά την πιο δύσκολη αποστολή την έχει η Ένωση, που ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων, αλλά υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει και η αποστολή των Πειραιωτών κόντρα σε μία ομάδα που έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και έχει ιδιαίτερα καυτή έδρα.

Πέρυσι, θυμίζουμε, πως η ΑΕΚ αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, ενώ ο Ολυμπιακός, αφού πρώτα αποκλείστηκε από την Μπερ Σεβά στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, στη συνέχεια κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Europa League και να φτάσει μέχρι τη νοκ άουτ φάση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.