ΕΛΛΑΔΑ

Τόσκας για πυροσβέστες: Περιφέρεστε στα κανάλια ενώ άλλοι σβήνουν φωτιές

Έντονα ενοχλημένος για τις κατηγορίες που εκτόξευσαν εναντίον του τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσιάστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος, μέσω κύκλων, απάντησε, λέγοντας πως όσο εκείνοι περιφέρονται στα κανάλια, άλλοι δίνουν μάχη για να σβήσουν τις φωτιές.
toskas_nikos

«Οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν. Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός μέσω κύκλων, στέλνοντας το μήνυμά του.

Πρόσθεσε δε, πως «βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.