ASTRO-MATRIX

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 24 - 30 Ιουλίου

Ζώδια: Η εβδομάδα ξεκινά με νέα Σελήνη στις 23 στον Λέοντα

Η εβδομάδα ξεκινά με νέα Σελήνη στις 23 στον Λέοντα, συνεχίζει με τρίγωνο Ερμή από τον Λέοντα με Ουρανό από τον Κριό στις 24, ταυτόχρονα με αντίθεση Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη.

Όλα αυτά υποδεικνύουν αλλαγές, εκδήλωση σκοπιμοτήτων, αποκαλύψεις στην πολιτική και στην οικονομία και μαζικές αντιδράσεις σε αυταρχικές συμπεριφορές κυβερνήσεων παγκοσμίως.

Κριός
Φανείτε συνεργάσιμοι και αποτελεσματικοί στην εργασία, καθώς φαίνεται να αλλάζουν κάποιες ισορροπίες και να δημιουργούνται νέες προτεραιότητες. Αισθηματικά φανείτε επιφυλακτικοί στις εύκολες συνεννοήσεις και μην εφησυχάζετε όταν επικρατεί ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Η εβδομάδα θα φέρει προτάσεις για μετακινήσεις και μικρές αποδράσεις  χαράς και ξεκούρασης.
TIΡ
Υποστηρίξτε έμπρακτα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφιερώστε λίγο χρόνο στις ανάγκες τους.

Ταύρος
Φανείτε προνοητικοί αλλά και επίμονοι στην υπεράσπιση των οικονομικών σας. Κάποιες σχετικές εκκρεμότητες θα σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη λύση. Αισθηματικά φροντίστε να μην δίνετε αφορμές που προκαλούν αντιδράσεις ή ρήξεις με το σύντροφό σας. Μια πληροφορία ή μια προοπτική ρύθμισης μιας εκκρεμότητας θα σας επιτρέψουν να αναθαρρήσετε.
ΤΙΡ
Πιστέψτε στις ικανότητές σας και συνεχίστε τις προσπάθειές σας σε τομείς όπως οι οικονομικές και οι αισθηματικές σας επιδιώξεις!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιό  σας φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία, μετακινήσεις και θετικές συνεννοήσεις. Η οικογένεια χρειάζεται την επίβλεψη ή την προσοχή σας, ενώ κάποιες ανατροπές σχεδίων θα σας αναγκάσουν σε επιλογή λύσεων της τελευταίας στιγμής. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας, κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης και μην υπερβάλετε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος σε υποθέσεις που δεν είναι άμεσης προτεραιότητας.
ΤΙΡ
Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς, δημιουργείστε θετικές εντυπώσεις για το άτομό σας και συμβάλλετε στην επίτευξη ενός συλλογικού στόχου!

Καρκίνος
Δικαιώνεστε στις επιλογές σας και στις πρωτοβουλίες σας όσον αφορά στην υποστήριξη των επιδιώξεών σας σε πρακτικά θέματα. Έχετε κατά νου ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα αν λειτουργήσετε μόνοι και με αποφασιστικότητα. Κάποιες σκοπιμότητες σας επιβάλλουν να είστε προσεκτικοί με σχέσεις που δεν σας εκφράζουν και με ανθρώπους που πρέπει να έχετε με το μέρος σας.
ΤΙΡ
Οι γνωριμίες σας θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους από τους στόχους σας!

Λέων
Θα σας απασχολήσουν υποθέσεις τρίτων, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Δείξτε ανοχή απέναντι σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική σας, ή σε εκείνους που αντιστέκονται στη γοητεία των λόγων και των έργων σας. Οι επιδιώξεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας φαίνεται να αλλάζουν σταδιακά, αλλά δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις και ανατροπές.
ΤΙΡ
Χρησιμοποιείστε σωστά το μυαλό σας, λειτουργώντας θετικά και καθόλου εγωιστικά.

Παρθένος
Η εβδομάδα φέρνει ένα είδος εσωστρέφειας που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να αξιολογήσετε καλύτερα τους συμμάχους σας. Οι προκλήσεις από το περιβάλλον της εργασίας συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στα προσωπικά και αισθηματικά σας καταλαβαίνετε ότι οι επαναλήψεις σάς κουράζουν, ιδιαίτερα αν αυτό συνεπάγεται και υποχρεώσεις αποκλειστικά εκ μέρους σας.
ΤΙΡ
Χαρίστε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας. Μην φτάνετε στα όριά σας εξ αιτίας τρίτων!

Ζυγός
Προσοχή στα οικονομικά σας και στη διαχείριση των περιουσιακών σας. Η εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης αυξημένα έξοδα, μετακινήσεις και συναισθηματικές προκλήσεις που θα πρέπει ή να αποφύγετε ή να αγνοήσετε. Επαγγελματικά χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμα για να πλησιάσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αν έχετε εργαστεί μεθοδικά τον τελευταίο καιρό και αν έχετε θετικές ενδείξεις για το αποτέλεσμα.
ΤΙΡ
Κερδίστε χρόνο στις υποχρεώσεις σας και συνεννοηθείτε καλύτερα με το άμεσο περιβάλλον σας!

Σκορπιός
Παρόλη την καθημερινή αναστάτωση, φαίνεται πως ένα οικονομικό θέμα μπορεί να λήξει ωφέλιμα για εσάς. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από επιτήδειους ρήτορες και να μην θέσετε σε κίνδυνο την τωρινή σας ασφάλεια στην εργασία. Οι επαναστάσεις δεν σας ωφελούν, ενώ στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα χαρείτε από την προσέγγιση ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος ατόμου.
ΤΙΡ
Φανείτε προνοητικοί στις τυχόν αντιπαραθέσεις σας με παράγοντες πιο ισχυρούς από εσάς.

Τοξότης
Προσέξτε λίγο στα αισθηματικά σας και μην θεωρείτε δεδομένη την κατανόηση του συντρόφου σας αν δεν μπείτε στον κόπο να εξηγήσετε τις θέσεις σας. Μετακινήσεις, κοινωνική ζωή και επαγγελματικές αναζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Επιμεληθείτε κάποια θέματα οικογενειακής φύσεως και μην επαφίεστε στις διαβεβαιώσεις τρίτων για την θετική έκβαση των υποθέσεών σας!
ΤΙΡ
Υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και βοηθήστε τους να ξεπεράσουν ένα ψυχολογικό θέμα που τους απασχολεί.

Αιγόκερως
Οι εξελίξεις στα πρακτικά σας θέματα φαίνονται αργές. Μπορείτε με διπλωματικό τρόπο να επηρεάσετε κάποιες εξελίξεις, χωρίς όμως να δώσετε την εντύπωση ότι μεταβάλλετε στόχους και στρατηγική. Είναι σημαντικό να έχετε υπομονή και ξεκάθαρες βλέψεις. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι από εσάς και όσοι αρκούνται σε όσα μπορούν να συμβούν άμεσα.
ΤΙΡ
Προνοήστε  για την οικονομική και επαγγελματική σας ασφάλεια, καθώς το άμεσο μέλλον θα φέρει μια μέτρια αναστάτωση.

Υδροχόος
Ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τα αισθηματικά σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε κάποιους ενδοιασμούς και να γίνετε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας. Συνεννοήσεις και συναλλαγές που θα έρθουν στο προσκήνιο θα είναι προς όφελός σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι για άμεσες και σαφείς αποφάσεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα χρειάζεται την προσοχή σας και τη συνεργασία σας με τα υπόλοιπα μέλη.
ΤΙΡ
Επωφεληθείτε από κάποιες συγκυρίες για να προωθήσετε τις θέσεις σας και να πλησιάσετε τους στόχους σας.

Ιχθύες
Μετακινήσεις, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και συμβιβασμοί είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Μπορείτε αν το θελήσετε να επηρεάσετε τις εξελίξεις στα πρακτικά σας θέματα, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε εκεί όλο σας το ενδιαφέρον. Όσοι σχεδιάζετε διακοπές, φροντίστε να έχετε την κατάλληλη παρέα ή να βρεθείτε σε μέρος που ταιριάζει στα γούστα και στις προδιαγραφές σας.
ΤΙΡ
Ένας έξυπνος συμβιβασμός είναι μεγαλύτερη επιτυχία από τη διαρκή και στείρα αντιπαράθεση!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.