ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θέλουν να ψωνίσουν οπωσδήποτε από Μονακό οι Άραβες

"Άκυρο" από Μονακό η Παρί για Μπαμπέ-παίρνει Φαμπίνιο

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αποφασισμένη να ψωνίσει από τη Μονακό, όπως και να 'χει. Μπορεί η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Κιλιάν Μπαπέ, να παρουσιάζει επιπλοκές - παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν ως... τελειωμένη υπόθεση - καθώς οι Μονεγάσκοι αρνούνται να διαπραγματευτούν ενδεχόμενη παραχώρησή του, αλλά η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση άλλου παίκτη από την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μένει να δούμε ακόμα ένα σήριαλ αυτού του καλοκαιριού (καθώς ο Μπαμπέ μέχρι τώρα έχει πάει σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Παρί) ποια κατάληξη θα έχει.

Σύμφωνα με την "Equipe" η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Μονακό, Φαμπίνιο, και περιμένει την απάντηση της ομάδας του στην πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ. Εάν το deal ολοκληρωθεί, ο Νοτιοαμερικάνος θα γίνει κάτοικος Παρισιού για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ η μεταγραφική πολιτική της Παρί έχει διπλή ερμηνεία. Πρώτα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της κι έπειτα θέλει να αποδυναμώσει την μεγαλύτερη εγχώρια απειλή της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.