ΕΛΛΑΔΑ

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες του

Ακόμα ένας διαρρήκτης καταλυμάτων συνελήφθη στη Μύκονο!

Πιάστηκε στα πράσα ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος παραβίασε ένα δωμάτιο σε τουριστικό κατάλυμα και άρπαξε από μέσα τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο εφιάλτης των διαρρήξεων στη Μύκονο, όπου οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν έναν ακόμη αλλοδαπό «ποντικό» ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρό του τα τουριστικά καταλύματα του «νησιού των ανέμων»!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που πλέον περιπολούν νύχτα- μέρα μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων, έπιασαν στα πράσα έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος παραβίασε ένα δωμάτιο σε τουριστικό κατάλυμα και άρπαξε από μέσα τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και ανακρίνεται στο τμήμα της Μυκόνου και για άλλες παρόμοιες εισβολές, πριν οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για κλοπή.

Στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, αστυνομικοί του τμήματος Οιχαλίας συνέλαβαν έναν 33χρονο Έλληνα «κυνηγό» καυσίμων που αποπειράθηκε να αντλήσει πετρέλαιο από οχήματα του Δήμου Οιχαλίας μαζί με έναν 37χρονο συνεργό του που διέφυγε και αναζητείται. Δεν τα κατάφεραν, όμως, γιατί έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GEORGIA. 23:48 23/08/2017

    Αυτές τις δουλειές κάνουν στην Ελλάδα οι αλήτες κωλοαλβανοί κατσαπλιάδες.Δυσφημεί τον Ελληνικό Τουρισμό αυτό το ρεμάλι από την εχθρική Αλβανία.Αντί να μείνει στην μπουρδελοχώρα του ήρθε στην Ελλάδα για να εγκληματίσει.Με την βρώμικη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σύντομα θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει να εγκληματεί.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.