ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτη πρόταση της Λεβερκούζεν για Ρέτσο

Διαβάστε πόσα δίνει η γερμανική ομάδα για τον Ελληνα αμυντικό.

Η Λεβερκούζεν δεν το βάζει κάτω και παρά τα απανωτά «όχι» από πλευράς Ολυμπιακού, είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο. Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό τον νεαρό αμυντικό και θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την άμυνά της και αυτός που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο... Παπασταθόπουλο.

Γι' αυτό το λόγο η Λεβερκούζεν έχει γίνει ιδιαίτερα πιεστική στον Ολυμπιακό με την τελευταία προσφορά της να φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%. Βέβαια, εδώ υπάρχουν πληροφορίες που
αναφέρουν πως στα 20 εκατομμύρια ευρώ η γερμανική ομάδα δεν δίνει ποσοστό μεταπώλησης, αλλά ο Ολυμπιακός θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Λεβερκούζεν έκανε πρόσφατα πρόταση 16 εκ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, αλλά ο Ολυμπιακός την απέρριψε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Πολλοί θεωρούν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον Ρέτσο. Το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει στους Γερμανούς πως ακόμα κι αν αποδεχθούν τη νέα πρόταση,
θέλουυν να τον κρατήσουν για τα δύο παιχνίδια με τη Ριέκα στο πλαίσιο του Champions League.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.